Näyttää: 1 - 10 of 152 tulokset
Yleinen

Meillä on ohjaajan paikkoja auki!

Etsimme joukkoomme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin kolmea sosiaali- ja terveysalan osaajaa.

Voit olla suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tai ammattikorkeakoulututkinnon.

Asiakkaamme ovat huipputyyppejä yksilöllisine tarpeineen ja henkilökuntamme työssään taitavaa. Toivomme sinunkin olevan työhösi sitoutunut ja innostunut. Toimintakeskuksessamme työskennellessäsi hyödyt siitä, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja taito käyttää vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä. Sinulla voi olla työkokemusta kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä, mutta meillä pääset myös oppimaan ja kartuttamaan kokemustasi. Onhan sinulla asiakkaittemme osallisuutta tukeva asenne?

Odotamme sinulta ensiapu – ja lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi, ammattitaitoisen ja innostavan työyhteisön, työkavereiden ja esimiehen tuen työhösi, Smartum- saldon tukemaan vapaa-ajan harrastuksiasi.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävissä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työpaikan osoite: Raution Toimintakeskus, Karpuksenkatu 26, 55910 Imatra

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus. Palkkaluokka määräytyy koulutuksen mukaan.

Työ alkaa: 1.4.2022 tai 1.5.2022 tai voimme sopia sen yhdessä

Työaika: 3-vuorotyö

Työn kesto: yli 12 kuukautta

Haku päättyy: 14.2.2022 klo 21:00

Jätä hakemus sähköpostitse osoitteeseen riikka.inkinen@satakielenlaulu.fi tai lähetä se kirjeenä osoitteeseen Raution Toimintakeskus, Karpuksenkatu 26, 55910 Imatra. Laita kirjekuoreen tunnus ”Hakemus”.

Haastatteluun kutsumme puhelimitse.

Työpaikkoihin liittyen lisätietoa antaa Riikka Inkinen puh 040 731 5764 tai riikka.inkinen@satakielenlaulu.fi

Yleinen

Leiripäivä Päivärannassa

Raution Toimintakeskuksen väki vietti eilen 31.8. leiripäivää Päivärannan kurssikeskuksessa. Päivä aloitettiin runsaalla aamiaisella, jotta jaksettiin puuhastella päivän touhuissa. Aamupäivällä ratkottiin tehtävärasteja  porukalla.  Tämän jälkeen oli vuorossa heittokisa, jossa otettiin mittaa saappaan, korkokengän, tulitikun ym. heitossa, myöskin työrukkaset ja kännykkä saivat kyytiä. Erityisesti hilpeyttä aiheutti korkkareiden heittäminen, vaikka kattoon niitä ei saatu oli tunnelma katossa.  Iltapäivällä …

Yleinen

Ihastu Imatraan

Tällä viikolla olemme retkeilleet Imatran liikuntapalvelun opastuksella Lammassaaressa sekä Ivo-niemessä ja Kruununpuistossa. Perjantaina suuntaamme vielä Risuniemeen. 

       

Yleinen

Alku kesän tohinoita!

Upeassa ja lämpimässä säässä löytyi kaikenlaista tekemistä meidän ihanasta pihapiiristä: nurmikkoa leikattiin, perunoita mullattiin, kukan siemeniä istutettiin, vesiastiat täytettiin, nautittiin keinumisesta ja jumpattiin. Talven yli selvinneet pelargoniat nauttivat myös ihanasta säästä.