Ennen ensimmäistä lyhytaikaisen ympärivuorokautisen palveluasumisen jaksoa asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa sovitaan tutustumiskäynti Raution Toimintakeskukseen. Tällöin tutustutaan toisiimme puolin ja toisin sekä käydään katsomassa tiloja. Lyhytaikaisen ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakkailla on käytössään ensimmäisen kerroksen kolmiossa esteetön makuuhuone, huoneiston yhteinen kylpyhuone ja oleskelutila.

Palvelun ja jakson sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Läheiset täyttävät asiakkaasta esitietolomakkeen, jossa tarkastellaan asiakkaan tuen tarvetta sekä kirjataan ylös yhteystiedot. Kaikissa päivittäisissä toiminnoissa saatavan avun ja tuen lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus osallistua Toimintakeskuksessa järjestettävään päivätoimintaan sekä harrastus- ja virkistystoimintaan. Asiakkaan tutut ja turvalliset arkirutiinit pyritään säilyttämään jakson aikana.

Keittiössä emäntä valmistaa tarjolla olevat ateriat. Oma keittiö mahdollistaa yksilöllisen ruokarytmin sekä erilaisten ruokavalioiden ja -allergioiden huomioimisen.

Toimintakeskuksessa on käytössä DomaCare toiminnanohjausjärjestelmä, johon kirjaaminen tukee asiakkaan toimintakyvyn ja päivittäisen hyvinvoinnin arviointia. Kirjaaminen pyritään toteuttamaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta paikalla kellon ympäri. Eri vuoroissa ja työtehtävissä työskentelee yhteensä 23 työntekijää. Kaikki ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on alan tutkinto ja monipuolinen työkokemus.

Olemme omaishoidon palvelusetelituottaja. Lyhytaikaisen huolenpidon palvelussa voit olla yhteydessä Raution toimintakeskuksen ohjaajiin puh. 040 831 0164

Soittele ja sovi tutustumiskäynti!