Päiväaikaisessa toiminnassa asiakkaita kannustetaan luovuuteen ja itseilmaisun keinojen löytämiseen. Asiakkaita innostetaan osallistumaan myös toimintakeskuksen ulkopuolisiin toimintoihin, kuten erilaisille kursseille, harrastustoimiin sekä muihin aktiviteetteihin. Toimintaa toteutetaan esteettömissä pajatoiminnan tiloissa, puutarhassa tai ulkorakennuksen kuntosali-ja keittiötiloissa kello 8:00 – 16:00. Käymme säännöllisesti kirjastossa, uimassa ja urheilutalolla. Retkipäiviä on myös useita kertoja vuodessa. 

Päiväaikaisen toiminnan asiakas laatii itselleen ohjaajan avustuksella päivätoiminnan suunnitelman, johon kirjataan toiminnan toiveet ja tavoitteet. Nämä suunnitelmat ohjaavat viikko-ohjelman muodostumista. Suunnitelmat päivitetään kaksi kertaa vuodessa.

Toimintakeskuksessa on käytössä DomaCare toiminnanohjausjärjestelmä, johon kirjaaminen tukee asiakkaan toimintakyvyn ja päivittäisen hyvinvoinnin arviointia. Kirjaaminen pyritään toteuttamaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Päiväaikaisen toiminnan ohjaajien osaaminen perustuu erilaisiin ammattitutkintoihin, vankkaan työkokemukseen sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien taitamiseen.

Jos sinulla heräsi mielenkiinto palveluamme kohtaan tai sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä päiväaikaisen toiminnan vastaava ohjaaja Virpi Hirvoseen puh. 050 440 4805 tai toiminnanjohtaja Riikka Inkiseen puh. 040 731 5764.