Päiväaikainen toiminta

Aamu päiväaikaisessa toiminnassa alkaa aamupiirillä, jossa käydään läpi päivän kulku. Viikko-ohjelma on yhdessä asiakkaiden ja ohjaajien kanssa suunniteltu maanantaina viikkopalaverissa. Päivän ohjelma on asiakkaiden nähtävillä koko ajan. Päivä koostuu ryhmätoiminnasta sekä yksilöllisestä työskentelystä. Toimintaa toteutetaan esteettömissä pajatoiminnan tiloissa, puutarhassa tai ulkorakennuksen keramiikkapajassa kello 9:00 – 16:00 välisenä aikana.

Päiväaikaisessa toiminnassa asiakkaita kannustetaan luovuuteen ja itseilmaisun keinojen löytämiseen. Asiakkaita innostetaan osallistumaan myös toimintakeskuksen ulkopuolisiin toimintoihin, kuten erilaisille kursseille, harrastustoimiin sekä muihin aktiviteetteihin. Toimintakeskuksessa on käytössä DomaCare-asiakastietojärjestelmä, johon kirjaaminen tukee asiakkaan toimintakyvyn ja päivittäisen hyvinvoinnin arviointia. Kirjaaminen pyritään toteuttamaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Päiväaikaisen toiminnan ohjaajien osaaminen perustuu erilaisiin ammattitutkintoihin, vankkaan työkokemukseen sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien taitamiseen. Jos sinulla heräsi mielenkiinto palveluamme kohtaan tai sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä päiväaikaisen toiminnan vastaava ohjaaja Virpi Hirvoseen puh. 050 440 4805 tai toiminnanjohtaja Riikka Inkiseen puh. 040 731 5764.